Loading ...
close
طراحی کالکشن صنعتی

 

  دوره آنلاین طراحی کالکشن صنعتی

 

  شروع دوره:

 

 

    نام مدرس: خانم نیلوفر ترابنده

فارغ التحصیل رشته طراحی لباس و چاپ پارچه

کارشناسی ارشد رشته پژوهش هنر

مد نویس و طراح لباس

مدرس حوزه مد

موسس و مدیرعامل موسسه طراحان برتر

موسس و سردبیر اکادمی تهران مدا

 

 

8 جلسه

12 ساعت آموزش

 

 

 

  محل برگزاری : ادوبی کانکت

 

( شرکت در این دوره آنلاین هم از طریق تلفن همراه و هم از طریق سیستم کامپیوتری مقدور است اما پیشنهاد میکنیم برای سهولت بیشتر برای شرکت در جلسات از سیستم کامپیوتری استفاده کنید)

جهت رزرو دوره و استفاده از شرایط پرداخت شهریه به صورت اقساط لطفاً به شماره 09331398866 در واتساپ پیام دهید.

 

 

 



2,300,000 تومان 2,500,000 تومان

 

 

  توضیحات دوره :

یک طراح لباس، در حوزه های مختلفی در صنعت مد می تواند فعالیت کند. در تمامی مجموعه های پوشاک، از مزون‌ها و تولیدی ها گرفته تا کارخانجات بزرگ پوشاک، مراحل تقریبا مشابهی در پروسه طراحی یک کالکشن وجود دارد. از انتخاب کانسپت و چهارچوب یک کالکشن گرفته تا سرچ ترندها و معماری محصولات، یک طراح لباس ماهر باید با تمامی این مراحل آشنایی داشته باشد. با توجه به وسعت یک کسب و کار، یک طراح لباس میتواند در یک یا تمامی این مراحل دخیل بوده و آن را مدیریت کند. دوره طراحی کالکشن صنعتی با نگاه به برداشتن فاصله میان دانش آموختگان طراحی لباس و صنعت و بازار کار طراحی شده است. در این دوره شما با تمامی مراحل طراحی و اجرای یک کالکشن آشنا می شوید و میتوانید از این آموزش ها برای ورود به بازار کار و صنعت و کار در مجموعه های پوشاک به عنوان یک طراح لباس استفاده کنید. همچنین اگر قصد دارید کسب و کار خود را در این حوزه راه‌اندازی کنید میتوانید با استفاده از آموزش های کاربردی این دوره، مراحل طراحی و اجرای کالکشن خود را اصولی و کاملا با توجه به نیاز مشتری هدف و هویت برند خود پیش ببرید.

 

 

  مخاطبین این دوره

دانشجویان طراحی لباس، طراحان لباس، صاحبین کسب و کار در حوزه پوشاک

 

 

  خروجی دوره

در پایان این دوره هنرجویان عزیز می توانند از آموزش های دوره به صورت عملی و کاربردی برای فعالیت در صنعت پوشاک استفاده کنند.

 

 

  بخشی از سرفصلهای دوره

 

  • مراحل طراحی و اجرای یک کالکشن اصولی
  • آشنایی با هویت برند
  • تحقیقات بازار
  • شناخت بازار و مشتری هدف
  • آشنایی با روش تحقیق درباره ترندها
  • آشنایی با استایل های مختلف
  • آشنایی با طراحی لباس کودک
  • استفاده اصولی از رنگها در طراحی محصولات
  • انتخاب کانسپت و تم کالکشن
  • معماری محصولات
  • انتخاب پالت رنگی و پالت پارچه با توجه به هویت برند و ترندهای بازار
  • آموزش طراحی فنی محصولات با نرم افزار ایلاستریتور
  • آشنایی با فرم های تولید و شناسنامه محصول
  • پروژه نهایی

 

 

وقتی در مورد صنعت مد و پوشاک صحبت می‌کنیم، یکی از اولین موضوعاتی که به میان می‌آید، کالکشن لباس است. قبل از هر فصل در طی هفته‌های مد، کالکشن‌های جدید توسط برندهای فشن نمایش داده می‌شوند و بعد از چندماه راهی فروشگاه‌ها می‌شوند.
حوزه اصلی فعالیت یک طراح لباس، طراحی کالکشن لباس برای فصل جدید است. تیم طراحی در هر برند، چند ماه قبل از شروع فصل جدید برای طراحی و تولید لباسها برنامه ریزی میکنند.

یک‌کالکشن لباس چیست؟

در طراحی یک کالکشن لباس و فروش آن، عوامل مختلفی مطرح هستند. خلاقیت، تحقیق درباره ترندها، گزارش فروش محصولات قبلی، مارکتینگ، نحوه ارائه محصولات، کانالهای فروش و... بخشی از این عوامل هستند که در نهایت باعث موفقیت یک کالکشن لباس در بازار می‌شوند.
یک کالکشن لباس، شامل گروهی لباس و اکسسوری می‌شود که در عین تنوع با هم در هماهنگی هستند. این انسجام معمولاً در نتیجه انتخاب یک تم یا یک موضوع کلی برای کالکشن جدید به وجود می‌آید. باید به این موضوع توجه شود که تم انتخابی باید با تصویر برند شما و همینطور مشتری هدف در یک راستا باشد. به زبان ساده‌تر تم یا موضوع انتخابی شما برای کالکشن لباس باید با سلیقه مشتری و همینطور سبک برند شما جور باشد!

 

یک کالکشن لباس شامل چه چیزهایی است؟

 

بیشتر کالکشنهای لباس از سه دسته محصول تشکیل می‌شوند:

محصولات پایه

که مدت زمان بیشتری در طول فصل در معرض فروش قرار می‌گیرند. این محصولات از اعضای همیشگی کالکشن های فصلی هستند و بیشترین فروش برندها معمولاً از طریق همین محصولات است. اساس و پایه طراحی این محصولات از یک فصل تا فصل دیگر تقریبا یکسان است و فقط ممکن است تغییراتی جزئی در مدل یا رنگبندی آنها ایجاد شود. تیشرت‌های یقه گرد و یقه هفت، شلوارهای جین بیسیک، شلوارهای زنانه کلاسیک، بلوزهای دکمه دار و... مثالهایی از این دسته محصولات هستند.

محصولات ترندی

که همانطور که از عنوانشان مشخص است، محصولاتی هستند که بر اساس ترندهای روز در محصولات کالکشن قرار می‌گیرند. این دسته محصولات معمولاً در هر فصل متفاوت هستند، قیمت بالاتری نسبت به محصولات پایه دارند و ممکن است فروش متغیری داشته باشند. انتخاب محصولات ترندی میبایست کاملاً بر اساس سلیقه مصرف‌کننده و همچنین سبک برند انجام بگیرد.

محصولات تبلیغاتی

این دسته محصولات از دو دسته قبلی قیمت بالاتری دارند چرا که میزان خلاقیت استفاده شده در طراحی آنها بالاتر است. این محصولات جهت معرفی کالکشن جدید در کانالهای فروش، تبلیغات و همچنین چیدمان ویترین فروشگاه مورد استفاده قرار می‌گیرند. تعداد این دسته از محصولات کالکشن نسبت به دوسته قبلی کم‌تر است.

 

 

مفهوم کالکشنهای لباس از کجا شروع شد

 

چارلز فردریک ورث " Charles Fredrik Worth" طراح مشهور فرانسوی که به پدر اوت کوتور نیز معروف است، در اواسط قرن نوزدهم میلادی اولین بار مفهوم کالکشن لباس نزدیک به مفهوم امروزی را مطرح کرد. به جای اجرا و دوخت مدل درخواستی از سمت مشتری، وی به این فکر افتاد تا شخصاً مدلهای جدید لباس را طراحی و به مشتری پیشنهاد دهد. تا پیش از این سالن های لباس معمولاً فقط کار خیاطی و اجرای لباسها را انجام می‌دادند.
ورث با توجه به خصوصیات ظاهری مشتریانش اعم از نوع اندام و رنگ پوست برای انها مدل لباس طراحی می‌کرد. او بعد از مدتی به این فکر افتاد تا مدلهایی را استخدام کند تا طراحی‌هایش را به صورت زنده به مشتریها نمایش دهد. در ادامه او مجموعه‌ای از طراحی های جدید را به شکل کالکشن در طی مراسمی نزدیک به فشن شو های امروز به مشتریان عرضه کرد. کاری که تا اوایل سده بیستم در دیگر مزون‌ها و همینطور فروشگاه‌های لباس نیز مرسوم شد.

 

چند مدل کالکشن فشن داریم

 

به طور کلی کالکشنهای لباس و اکسسوری را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد:

 

کالکشن‌های تجاری

این کالکشن‌ها کاملاً با هدف فروش و سودآوری طراحی و تولید می‌شوند. در این دسته از کالکشن‌ها، موضوع خلاقیت مانند برندهای لاکژری مثل موسکینو، مرادا و دیور مطرح نیست. در روند طراحی این نوع کالکشن‌های لباس، تحقیق درباره ترندها و استفاده از آنها و همچنین تمرکز بر روی محصولات پرفروش و مورد علاقه مشتریان برای طراح لباس الویت دارد. در این دسته‌بندی معمولاً لباسهای پایه یا بیسیک هستند که فروش اصلی را برای برند پوشاک تشکیل می‌دهند.

 

کالکشن‌های مفهومی

هدف اصلی در طراحی این نوع کالکشن‌ها، انتقال پیام، مفهوم یا داستان مشخصی است. در روند طراحی این نوع از کالکشنهای لباس، خلاقیت، ایده‌پردازی و توانایی طراح در انتقال مفهوم مورد نظر اولویت دارد. بسیاری از کالکشنهای برندهای مطرح در سطح بین‌المللی تا حد زیادی در این دسته بندی قرار می‌گیرند. همچنین بسیاری از طراحان مد یا فشن دیزاینرها نیز در حوزه طراحی لباس مفهومی کار می‌کنند. به همین دلیل است که در هفته های مد گاهی وقتها شاهد لباسهایی هستیم که قابل پوشیدن نیستند. این دسته از لباسها الزاماً برای فروش ارائه نمی‌شوند و تنها برای نشان دادن توانایی برند و یا انتقال مفهوم و کانسپت کالکشن طراحی شده و به روی صحنه می‌روند. داستان پردازی در این نوع از کالکشن‌ها بسیار اهمیت دارد، چرا که مشتری از طریق داستان‌پردازی یک کالکشن لباس، میتواند با محصولات برند ارتباط برقرار کند و مشتاق شود تا با خرید محصولات جدید، جزوی از آن داستان باشد.

 


 

 

فرم سفارش

 

ارتباط با ما در واتساپ

 

تماس با ما

 

 

جهت اطلاع از دوره های آموزشی تهران مُدا تماس بگیرید.

 

 

    

 

 

جهت اطلاع از دوره های آموزشی تهران مُدا تماس بگیرید.

 

ارتباط با ما در واتساپ

 

تماس با ما

 

فرم سفارش

 

 

    

 

 

مجله ای تخصصی و آموزشی برای دوست داران دنیای مُد و زیبایی

تهران مُدا در شبکه های اجتماعی:

 

               

 

 

   مجله ای تخصصی و آموزشی برای دوست داران دنیای مُد و زیبایی

 

تهران مُدا در شبکه های اجتماعی:

 

               

 

 نمادها و درگاه ها

logo-samandehi

 

کالای شما به سبد خریدتان اضافه شد

تعداد